Werken aan Leren – Advies, ontwerp en leerprocesbegeleiding rondom hoogbegaafdheid

https://www.werkenaanleren.nl
Naam: Mw. dr E. (Esther) Backbier
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06 2504 2355

Beroep: Coach, Psycholoog

Anders: Tevens werkzaam als Human Resource Development adviseur en onderzoeker

Plaats: Den Haag

Specialisme:

In mijn trajecten ondersteun ik (vermoedelijk) hoogbegaafde professionals en ondernemers grip te krijgen op hun specifieke kwaliteiten, eigenaardigheden en valkuilen, zodat ze als mens en als professional beter in balans kunnen blijven en duurzaam tot bloei kunnen komen. Als je nog steeds niet weet of niet meer weet welk soort werk daadwerkelijk bij jou past, dan kan ik jou helpen dat te ontdekken en vinden. Ook als je twijfelt of je wel echt hoogbegaafd bent of worstelt met “aanvullende problemen” zoals somberheid, eenzaamheid, vermoeidheid, perfectionisme, angst, verveling, ongeorganiseerdheid of gevoelens van vervreemding kun je bij mij terecht voor een consult of coachingstraject.


Ervaring:

Sinds ik jaren geleden via mijn kinderen in aanraking kwam met het begrip hoogbegaafdheid en ik mij daar in ben gaan verdiepen, herken ik ook mijzelf op vele manieren in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Ik heb een achtergrond als o.a. (wetenschappelijk) onderzoeker, docent, programmamanager en HRD adviseur. Ik heb een ICF gecertificeerde opleiding tot professional coach afgerond op het niveau Vakbekwaam. Mijn intervisiegroep met collega HB-coaches houdt mijn waarneming scherp en genuanceerd.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Mijn klanten zijn van alle leeftijden en hebben allerlei achtergronden en levensverhalen. Ik omarm diversiteit van harte.