Dit evenement is wegens Corona helaas definitief geannuleerd.  

Binnenkort is het zover: op 16 mei vieren we ons 10 jarig bestaan met een bruisend jubileumfeest!
In het prachtige theater Figi in Zeist organiseren we een feestelijke middag met topsprekers.
We sluiten de dag af met een borrel.
Kom je ook?

Het programma

Tijd Omschrijving
13:00-13:30 Ontvangst met bubbels
13:30-13:45 Opening door voorzitter Rianne van de Ven
13:45-14:45 Dolores Leeuwin en Erik van den Boom / DJ Erik Arbores dubbelinterview
14:45-15:00 Intermezzo met Frans Corten
15:00-15:30 Pauze met koffie/thee
15:30-15:55 Presentatie gedichtenbundel Dichter bij HB
15:55-16:55 Joris Luyendijk dubbelinterview met Abdou Bouzerda
16.55-17:00 Afsluiting
17.00-18:00 Borrel

Meer informatie over de sprekers

Dolores Leeuwin
Presentatrice-dagvoorzitter-sparpartner
Primair onderwijs vond ik leuk, voortgezet onderwijs heb ik als veel minder leuk ervaren.
Ik danste veel en dat heeft me, achteraf  gezien, op de been gehouden in een wereld waarvan ik niet wist wat die van mij wilde.
Nadat ik de HBO Personeel en Arbeid met succes had afgerond  kwam ik op kantoor terecht. Ik kwam er vrij snel achter dat ik het daar niet heel lang vol ging houden, dat voelde niet goed. Toen ik bij Het Klokhuis terecht kwam, werd het pas echt leuk: ik mocht de hele dag vragen stellen, dingen doen, veel verschillende mensen ontmoeten, veel verschillende onderwerpen onderzoeken.
Pas nadat ik wist wat mijn grondslag is, ging ik mezelf echt zien.
(Foto: Hilde Ruitenbeek)
Erik van den Boom
is een songwriter/producer/DJ van 22 jaar uit Rotterdam. Op zijn 13e ronde hij zijn middelbare school af na 4 jaar versneld te hebben. Vervolgens is hij begonnen aan een studie technische natuurkunde aan de TU Delft maar besloot na een semester zich te richten op zijn werk als muzikant. Na een aantal succesvolle housetracks te hebben uitgebracht via Spinnin’ Records focust hij zich tegenwoordig meer op het songwriten van pop muziek, en is hij zijn eerste album als singer/songwriter aan het schrijven. Sinds ruim een jaar verdiept hij zich in hoogbegaafdheid, waaronder de plek hiervan binnen het onderwijs, en is hij ambassadeur van stichting iQ+. Door het delen van zijn verhaal hoopt hij dat er steeds meer bewustzijn en begrip komt over het onderwerp hoogbegaafdheid.
Joris Luyendijk
(Amsterdam, 1971) is schrijver en werkte lange tijd in de journalistiek. Hij is de auteur van onder meer Een Goede Man Slaat Soms Zijn Vrouw over zijn integratiepogingen in Egypte, Het Zijn Net Mensen over mechanismen bij beeldvorming in het Midden-Oosten en Dit Kan Niet Waar Zijn over de vraag hoe bankiers in de Londense City met zichzelf kunnen leven. Luyendijk woonde eerder in Amerika, Egypte, Libanon, bezet Oost-Jeruzalem en het Verenigd Koninkrijk. Sinds de zomer van 2017 is hij met zijn gezin terug op honk in Amsterdam.
(Foto: Jelmer de Haas)
Frans Corten
onderzoekt al 20 jaar de loopbanen van hoogbegaafden, uitvinders en andere vreemde vogels en is daarmee een van de pioniers in dit veld. Zijn gids ‘Uitzonderlijk Talent’ kwam in maart 2019 uit. Als bioloog van oorsprong kijkt hij op een heel eigen wijze naar ‘wie past waar’, ‘wat werkt’ en ‘hoe creëer je je eigen niche’. Hij werkt als CMI-gecertificeerde loopbaancoach en KernTalenten-analist vanuit zijn eigen bedrijf Werk en Waarde.

Algemene informatie

Datum: zou zijn: zaterdag 16 mei 2020 ; definitief geannuleerd 
13:00-18:00 uur
Locatie: Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist


Route en bereikbaarheid

Prijs: Normale prijs 60 €
Vroegboekers; Krijg 20 euro korting wanneer je uiterlijk 31 maart inschrijft en betaalt. Je kunt er ook voor kiezen geen gebruik van de korting te maken, dan doneer je dit bedrag aan het IHBV. 40 €
Voor vrijwilligers en oud-bestuursleden geldt een speciaal tarief.
Per mail zijn zij hierover geïnformeerd
Alle deelnemers krijgen na afloop een exemplaar van de dichtbundel Dichter bij HB mee naar huis.