Respondenten gezocht voor onderzoek naar hoogbegaafden en assessment center

Namens Mario Hulshof plaatsen wij deze oproep naar respondenten voor een onderzoek naar hoogbegaafden en assessment center (in groepsverband).

Mijn naam is Mario Hulshof en ik het kader van mijn afstudeerscriptie voer ik momenteel een onderzoek uit naar de vraag hoe hoogbegaafden een (in groepsverband uitgevoerd) assessment center ervaren. Kort gezegd is een assessment center een selectiemethode waarbij een groep kandidaten (voor selectie- of promotiedoeleinden) bij elkaar geplaatst wordt en in groepsverband een aantal opdrachten (rollenspellen, groepsdiscussies etc.) moet uitvoeren. In mijn onderzoek interview ik hoogbegaafde mensen die ervaring hebben met deelname aan een assessment center. Ik heb tot nu toe 8 mensen mogen interviewen, maar zoek nog een aantal respondenten. Ervaring met deelname aan een individueel assessment is voor mijn onderzoek helaas niet relevant. De interviews duren rond de 35 minuten en worden via Skype/Facetime afgenomen. Alle respondenten blijven in mijn onderzoek anoniem; ik vermeld enkel leeftijd en geslacht van de respondenten. Indien u ervaring heeft met deelname aan een assessment center en mee wilt werken aan mijn onderzoek, kunt u contact met mij opnemen via: [email protected]. U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 23 januari.