Oproep onderzoek naar ervaringen van hoogbegaafde volwassenen in de lagere- of basisschoolperiode.

Bram van Ballegooijen maakt deel uit van een onderzoeksteam dat werkzaam is voor Samenwerkingsverband Stromenland. Dit is de overkoepelende organisatie van alle basisscholen uit Nijmegen en omstreken.
Per 1 augustus is gestart met een pilot in opdracht van deze organisatie betreffende het opzetten van een tussenvoorziening voor meer- en hoogbegaafde leerlingen met (ernstige) gedragsproblemen.
Voor dit project wil men ook informatie van ervaringsdeskundigen gebruiken. Het IHBV ondersteunt dit project met het vinden van deelnemers.

Het project zoekt volwassenen vanaf de leeftijd van 21 jaar waarbij – aan de hand van een erkende intelligentietest – meer- of hoogbegaafdheid is geconstateerd en die mee willen werken aan dit onderzoek. Deelname betreft een mondeling interview dat ongeveer 30 minuten zal duren.

Het interview zal geheel op vrijwillige basis worden afgenomen, waarna de gegevens en data anoniem verwerkt worden. Deelname kan op ieder moment worden gestopt.
Het interview wordt afgenomen op een plaats die in overleg met de deelnemer wordt bepaald, maar kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.

Wil jij meedoen aan dit onderzoek, neem dan contact op met:

Bram van Ballegooijen
[email protected]

of

Ellie van der Stelt
[email protected]