[Gesloten] Oproep voor deelnemers onderzoek naar de waarde van werk voor HB werkende volwassenen.

tu-tranzoPatricia van Casteren doet promotieonderzoek bij de academische werkplaats Arbeid en Gezondheid van onderzoeksinstituut Tranzo (Tilburg University) naar de waarde van werk voor hoogbegaafde werkende volwassenen. Zij is op zoek naar mensen die mee willen werken aan een interview over dit onderwerp. Hier tref je haar oproep aan:

Oproep

Geachte heer, mevrouw,
In het kader van mijn promotieonderzoek bij de academische werkplaats Arbeid en Gezondheid van onderzoeksinstituut Tranzo (Tilburg university), doe ik onderzoek naar de waarde van werk voor hoogbegaafde werkende volwassenen. Ik ben op zoek naar mensen die mee willen werken aan een interview over dit onderwerp en:

  • Tussen 18 en 75 jaar oud zijn
  • Momenteel werkzaam zijn in betaald werk, in loondienst of als zelfstandige, voor tenminste 12 uur per week of maximaal 6 maanden zonder betaald werk.
  • Een vastgesteld IQ hebben van hoogbegaafd niveau (U bent bijvoorbeeld lid van Mensa of een andere vereniging van hoogbegaafden of u heeft een score van 130 of hoger op de WAIS IQ test behaald)
  • Beschikbaar zijn voor een interview in januari- februari 2016.

De interviews worden afgenomen in Tilburg (locatie van de universiteit) of op een locatie naar uw keuze en duurt 45 tot 60 minuten. U gaat in gesprek met 1 of 2 onderzoekers en er wordt een geluidsopname van het interview gemaakt. Deze opname wordt vertrouwelijk verwerkt. Behalve de direct betrokken onderzoekers, kan niemand achterhalen dat u heeft deelgenomen aan het onderzoek of wat u gezegd heeft. De opname en de uitwerking blijven conform de regels van Tranzo/ Tilburg University, tot maximaal 15 jaar na afronding van het project, anoniem en beveiligd bewaard. De informatie die uit de interviews naar voren komt, zal worden gebruikt bij verder onderzoek naar hoogbegaafdheid en werk en in wetenschappelijke publicaties.
Bent u geinteresseerd in deelname of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met mij op via mail:
[email protected]
Vermeldt u in uw mail uw naam en contactgegevens (telefoon en /of mailadres), uw beroep, leeftijd en of u in loondienst werkt of als zelfstandige. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Hartelijk dank,
Patricia van Casteren
Science practitioner Tranzo/ Tilburg University