Ben jij een ochtend- of een avondmens – of zit je daar ergens tussenin?

Timing is everything! Ticia neemt je mee in de nieuwe wetenschappelijk onderbouwde timemanagement kennis vanuit de chronobiologie en -psychologie, ook wel ‘The power of When’ genoemd.

We hebben allemaal een aangeboren voorkeur die vastligt in je persoonlijke chronotype en je biologische (master)klok. Als je dagelijkse leefritme daar geen rekening mee houdt dan heeft dat een flinke impact op je prestaties, gezondheid, alertheid en algehele welzijn. Niet naar je eigen ritme luisteren is in feite hetzelfde als niet naar je lichaam luisteren. Met alle gevolgen van dien!

In deze workshop krijg je inzicht in je eigen chronotype, de dagelijkse fluctuaties in aandacht, prestatie en energie, het belang van timing van (dag)licht en hoe je die kennis in kan zetten / voor optimale prestaties in je eigen werk en leven. / zodat ook jij daar je voordeel mee kan doen.

Ticia doet dit vanuit haar non-profit Platform Betere Tijden (PBT) dat opkomt voor een gelukkiger, veiliger en gezonder leven waarin je rekening kan en mag houden met je eigen bioritme. PBT pleit daarnaast als onderdeel van de Internationale Alliantie voor Natuurlijke Tijd voor een terugkeer naar zo natuurlijk mogelijke tijdzones en het wereldwijd afschaffen van de ‘liegende klok’. Help je mee?

Voorbereiding
Voel van tevoren eens bij jezelf: Ben jij een ochtend- of een avondmens – of zit je daar ergens tussenin?

Aantal deelnemers
Bij deze workshop is plek voor 30 mensen.