Vacature: medewerker Backoffice

Het IHBV groeit hard en ook achter de schermen betekent dit meer en meer werk. Op dit moment zoeken we een betrouwbare backoffice medewerker die ons een paar uurtjes per week operationeel kan ondersteunen.

Als backoffice medewerker lees je de mailbox [email protected] uit en zorg je dat de binnenkomende mails afgehandeld worden. Ook ondersteun je de financiële administratie met het controleren en goedgekeurd krijgen van binnenkomende facturen en declaraties.

We zoeken een nauwgezette duizendpoot die handig is met de computer en goed overzicht kan houden.
We verwachten dat deze functie 4-8 uur per week aan inspanning kost. Denk eraan dat met deze inschatting al rekening gehouden is met jouw snelle geest!
Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Eventuele onkosten worden wel vergoed.

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons instituut en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.

Wil jij je graag voor het IHBV inzetten en herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV vóór 1 april naar [email protected].
We streven ernaar om de gesprekken op 9 april te voeren en de sollicitatieprocedure 30 april afgerond te hebben, je ontvangt op zijn laatst rond die tijd bericht.

Je gegevens zullen na de selectieprocedure weer worden verwijderd uit onze bestanden conform de AVG wetgeving.