Vacature: medewerker financiële administratie

Het IHBV groeit hard en ook achter de schermen betekent dit meer en meer werk. Op dit moment zoeken we een nieuwe, betrouwbare financiële medewerker die ons een paar uurtjes per week operationeel kan ondersteunen.

Als medewerker financiële administratie controleer en verwerk je de financiële mutaties. Ook ondersteun je de penningmeester met het controleren en goedgekeurd krijgen van binnenkomende facturen en declaraties. Bovendien ondersteun je de penningmeester en de portefeuillemanagers in het opstellen van de jaarrekeningen en de begrotingen t.b.v. de portefeuilles.

We zoeken een nauwgezette duizendpoot die handig is met de computer en goed overzicht kan houden.
We verwachten dat deze functie gemiddeld ongeveer 4 uur per week aan inspanning kost. Denk eraan dat met deze inschatting al rekening gehouden is met jouw snelle geest!
Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Eventuele onkosten worden wel vergoed.

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons instituut en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.

Wil jij je graag voor het IHBV inzetten en herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV vóór 22 oktober naar [email protected].
We streven ernaar om de gesprekken op 29 oktober te voeren en de sollicitatieprocedure 5 november afgerond te hebben, je ontvangt op zijn laatst rond die tijd bericht.

Je gegevens zullen na de selectieprocedure weer worden verwijderd uit onze bestanden conform de AVG wetgeving.