Vacature: Secretaris

De stichting IHBV is op zoek naar een ervaren secretaris die van orde en structuur houdt en zorgt voor de administratieve ondersteuning van het bestuur.

Deze vacature is vervuld.


De secretaris heeft de volgende taken:

  • voorbereiden van de bestuursvergaderingen samen met de voorzitter
  • verslaglegging van de vergaderingen
  • archief van het bestuur bijhouden
  • actief meedenken over het beleid van de stichting
  • samenwerken met het secretariaat
  • het op orde houden van en verbetervoorstellen doen voor de vastlegging en het beheer van kennisproducten die het IHBV in eigen beheer heeft

Als bestuurslid denk je met je collega bestuursleden mee over de organisatie en het beleid van het IHBV, maar schrik je ook niet terug voor een flinke portie operationele werkzaamheden.

Deze functie kost gemiddeld 4-8 uur per week aan inspanning. Denk eraan dat met deze inschatting al rekening gehouden is met jouw snelle geest!
Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Eventuele onkosten worden wel vergoed.

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons pionierswerk en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.

Wil jij je graag voor het IHBV inzetten en herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV vóór 9 december 2020 naar [email protected]. De 1e gesprekken staan gepland voor vrijdagmiddag 18 december. We trachten ernaar om de sollicitatieprocedure omstreeks 15 januari 2021 afgerond te hebben, je ontvangt op zijn laatst rond die tijd bericht.

Je gegevens zullen na de selectieprocedure weer worden verwijderd uit onze bestanden conform de AVG wetgeving.