Vacature: medewerker secretariaat

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Onze duizendpoot Marij gaat ons helaas verlaten en daarom zijn we op zoek naar een betrouwbare secretariaat medewerker die ons een paar uurtjes per week operationeel kan ondersteunen.
Als secretariaatsmedewerker lees je de secretariaat-mailbox uit en zorg je dat de binnenkomende mails afgehandeld worden. Je staat in nauw contact met de backofficemedewerker die de financiële administratie doet.
We zoeken een nauwgezette duizendpoot die handig is met de computer en goed overzicht kan houden.

We verwachten dat deze functie 4-8 uur per week aan inspanning kost. Denk eraan dat met deze inschatting al rekening gehouden is met jouw snelle geest!

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons pionierswerk en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.

Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Onkosten worden wel vergoed.

Wil jij je graag voor het IHBV inzetten en herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV vóór 1 februari 2021 naar [email protected]. Vermeld in de omschrijvingsregel “sollicitatie medewerker Secretariaat”.
We streven ernaar om de sollicitatieprocedure voor eind februari afgerond te hebben, je ontvangt op zijn laatst rond die tijd bericht.