Vacature: Penningmeester

DEZE VACATURE IS PER 10-11-2017 INMIDDELS VERVULD

De stichting IHBV zoekt een penningmeester die het belangrijk vindt om de financiële zaken op orde te houden, maar die vooral een uitdaging ziet in het maken van een plan voor fondsenwerving, en daar actief mee aan de slag wil gaan met een groepje vrijwilligers.

Als Penningmeester ken je de volgende taken:

  • opstellen begroting
  • opstellen jaarrekening
  • contactpersoon voor de financiële administratie
  • maken beleidsplan fondsenwerving
  • uitvoeren plan fondsenwerving (samen met vrijwilligersgroep)

Indicatie van het aantal uren werk per week: 8-10 uur

Als bestuurslid denk je met je collega bestuursleden mee over de organisatie en het beleid van het IHBV, maar schrik je ook niet terug voor een flinke portie operationele werkzaamheden. Het IHBV heeft een relatief kleine boekhouding: de projecten en evenementen zijn qua kosten en structuur goed te overzien.

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons pionierswerk en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.
Een salaris kunnen we je niet bieden, onkosten worden wel vergoed.

Draag jij het IHBV een warm hart toe, en beschik jij over een goede portie ‘financial skills’ om het financiële plaatje van onze stichting helder en transparant te houden? Heb jij zin om een mooie financiële toekomst voor het IHBV te gaan bouwen? Stuur dan je motivatie per e-mail met je CV naar: [email protected] Vermeld in de omschrijvingsregel “sollicitatie Penningmeester”.