Vacature: Portefeuillemanager HB Talent Werkt

HB Talent Werkt wil het werkklimaat in Nederland voor hoogbegaafde volwassenen verbeteren, zodat hun talenten beter tot ontplooiing komen waardoor zij optimaal kunnen functioneren en dit zowel de werkgever als de hoogbegaafde volwassene ten goede komt.

‘HB Talent Werkt’ geeft, zowel online als offline, voorlichting over hoogbegaafdheid aan organisaties en hoogbegaafden binnen organisaties in Nederland (indien gevraagd buiten Nederland).

De portefeuillemanager IHBV Talent Werkt:

  • Geeft invulling en uitvoering aan de strategische en tactische agenda mbt de voorlichting van het IHBV aan werkgevers (bedrijven, overheid, etc.)

  • Stelt de (jaar)planning op van deze portefeuille en bewaakt de uitvoering hiervan
  • Zorgt voor kennisproducten van het IHBV voor werkgevers  (oa. leaflets, presentaties)
  • Zorgt voor meer bekendheid van het IHBV bij werkgevers
  • Organiseert samen met andere vrijwilligers en experts (betaalde) lezingen over hoogbegaafdheid voor werkgevers
  • Secundair: fondsenwerving bij bedrijven

We verwachten dat deze functie 4-8 uur per week aan inspanning kosten. Denk eraan dat met deze inschatting al rekening gehouden is met jouw snelle geest!

Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Onkosten worden wel vergoed.

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons instituut en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.

Draag jij het IHBV een warm hart toe, en beschik jij over goede organiserende kwaliteiten en ken je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV vóór 22 oktober naar [email protected].
We streven ernaar om de gesprekken op 29 oktober te voeren en de sollicitatieprocedure 5 november afgerond te hebben, je ontvangt op zijn laatst rond die tijd bericht.

Je gegevens zullen na de selectieprocedure weer worden verwijderd uit onze bestanden conform de AVG wetgeving.