Het bestuur van het IHBV bestaat uit:

Voorzitter: Rianne van de Ven

foto: Milo van der Pol (c)
Rianne van de Ven (1971) heeft sinds 2007 een coachpraktijk voor hoogbegaafde volwassenen en adviseert als consultant het bedrijfsleven over hoe beter om te gaan met het thema hoogbegaafdheid. Tevens is zij eigenaar van het HB-forum en organiseert zij regulier laagdrempelige bijeenkomsten voor volwassenen die hoogbegaafd zijn of vermoeden te zijn. Ze is vrijwillig wetenschappelijk medewerker aan de VUBrussel en ook gastdocent aldaar in het academische programma van permanente vorming voor HSP Professionals. Sinds 2016 is zij ook ECHA Specialist in Gifted Education. Mede-auteur van het boek ‘Hoogbegaafde volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in‘.

Penningmeester: Angeline Evers

angeline_evers
Angeline Evers (1980) is sinds 2014 zelfstandig ondernemer. Zij combineert ervaring en inzicht van de financiële administratie met haar passie en kennis voor digitale oplossingen. Ze is sinds 2016 moderator van het HB-forum en vrijwilliger voor Festival van Talent.

Secretaris: Noks Nauta

Foto: Gijs de Kruijf (c)

Foto: Gijs de Kruijf (c)

Bedrijfsarts niet praktiserend en arbeids- en organisatiepsycholoog. Promoveerde op samenwerken van huisartsen en bedrijfsartsen. Medeoprichter van het IHBV (2010).
Werkt sinds 2001 aan deskundigheidsbevordering omtrent hoogbegaafdheid bij professionals, zoals psychologen en artsen. Verzamelt (middels onderzoek) en verspreidt (middels artikelen, presentaties en workshops) kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Publiceerde samen met Sieuwke Ronner het boek ‘Ongeleide projectielen op koers. Over werken en leven met hoogbegaafdheid’ (2007) en was coauteur van Janneke Breedijk in ‘Hoogbegaafde pubers. Onderweg naar hun toekomst’ (2012). www.noksnauta.nl Mede-auteur van het boek ‘Hoogbegaafde volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in‘.