16-11- 2017 Samen-werkmiddag HB Ondernemers

Dit wordt alweer de derde samen-werkmiddag voor HB ondernemers, na het inspirerende event Slim van Start in de eerste helft van dit jaar. Bij ondernemen komt een heleboel kijken en zeker als hoogbegaafde heb je de nodige uitdagingen. We kunnen elkaar helpen, versterken en inspireren! Wil je sparren met peers? Dan is dit echt iets voor jou! Doe je (weer) mee?

Ook vorige keer (14 september) was het een echte samen-werkmiddag. We hebben de volgende vraagstukken geëxploreerd: de passie wanneer je doet wat bij je past én je profilering… – als HB-er? En: welk tarief vraag je als beginnend ondernemer, wat bied je de klant hiervoor en wat zijn jouw ideale klanten? Het was weer verrassend wat we vanuit onze verschillende perspectieven en diversiteit in achtergrond voor elkaar konden betekenen.
Op donderdag 16 november testen we een nieuwe locatie: Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens. Diverse mensen vonden de deelnamekosten van € 49 te hoog. Op deze locatie hebben we minder kosten en toch de ruimte

Programma

Wat houdt jou bezig? Waarover wil jij sparren? We bereiden voor 16 november een flexibel programma voor, dat we aanpassen op het aantal en de behoeften van de deelnemers. We duiken daarin in de vragen die ons op dit moment bezighouden. Het programma staat in het teken van samen-werken én ont-moeten. Daarvoor is dus veel ruimte ingebouwd. We smeden zo ook verbindingen. En wij achten het niet onaannemelijk dat er nieuwe, mooie initiatieven gaan ontstaan! Energizers tussendoor houden de bijeenkomst lekker fris en actief. Schrijf je dus gauw in om een van de plekken te bemachtigen!
Uiteraard kun je ook terecht met vragen, ideeën en netwerk suggesties op onze facebook en linkedin pagina via https://www.facebook.com/groups/1783514361928371/ en https://www.linkedin.com/groups/13519768/

Algemene informatie

Locatie: Gasterij Wielrevelt, Thematerweg 10, 3455 SN Haarzuilens (http://hoevewielrevelt.nl/)
Bereikbaarheid: goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en parkeren is gratis. Reizigers met het OV stappen uit in station Vleuten. Stuur een email naar [email protected] wanneer je opgehaald wil worden.
Datum: donderdag 16 november 2017
Aanvang:13 uur binnenlopen; 13.30 begin van het programma
Einde: het programma eindigt om 17 uur; de borrel is tot 18 uur
Kosten: € 17,50; drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening.
Aanmelding: Aanmelden via het online formulier hieronder. Na aanmelding dien je direct online te betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Je krijgt een e-mail als bevestiging die tevens als factuur dient.

Inschrijfformulier samen-werkmiddag HB ondernemers 16-11-2017

  • € 0,00
  • Annuleringsvoorwaarden: Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk. Wanneer je onverwachts niet kunt, kun je je plaats aan een ander afstaan. Dit dien je zelf te regelen (via bijvoorbeeld de linkedin-of facebook-pagina).