Search
Close this search box.

IHBV Nieuwsbrief

Het IHBV geeft afhankelijk van het nieuwsaanbod, maar minimaal eens per maand, een digitale nieuwsbrief uit.
Vaste onderdelen daarin zijn de agenda voor de HB-Cafés, verspreiding van kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen en, indien aan de orde, oproepen (voor o.a. vrijwilligers, respondenten voor onderzoeken etc.)

Aanmelden

Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan in via het onderstaand formulier!

TIP: Voeg het e-mailadres nieuwsbrief @ ihbv.nl toe aan je adresboek om te voorkomen dat de IHBV Nieuwsbrief in je spambox belandt.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht veld


Stichting Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen middels onze nieuwsbrief. Geef aan of we deze gegevens mogen gebruiken:


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "afmelden" te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via prcommunicatie@ihbv.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met de voorwaarden. Wij zullen uw gegevens niet met derden delen.

Wij gebruiken Mailchimp voor onze nieuwsbrieven. Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u ermee akkoord dat jouw informatie naar Mailchimp wordt gestuurd om verwerkt te worden. Mailchimp's privacy beleid.

Nieuwsbrieven archief